PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Összenéztek szakértőink is – Embertelen teljesítményt nyújtott a tehetség

A stúdióban ülőket is meglepte, amit láttak.

Hoszas várakozás után az RB Leipzig, Atlético Madrid, Paris Saint-Germain, Atalanta négyeshez csatlakozott a Manchester City, a Lyon, a Bayern München és a Barcelona, így kialakult a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc csapatának mezőnye. A nyolcaddöntők során talán az egyik legjobban várt visszavágónak a Real Madrid manchesteri vendágjátéka ígérkezett, de végül nem sikerült ledolgoznia a spanyoloknak az egygólos hátrányt, sőt a City, többek közt Raphael Varane hibái miatt kettős győzelemmel lépett a következő körbe.

Gundel Takács Gábor elismerően szólt a Pep Guardiola által kért és játékosai által megvalósított játékfilozófiáról és taktikáról, Fehér Csaba és Hrutka János pedig elképedve látták, amikor a 67. percben Phil Foden lecserélésekor 9,3 kilométert mutatott a számláló. 

˝Embertelen mennyiség és teljesítmény, nyilván ehhez nagyon jó erőnlét kell. A Citynek most volt egy minimális szusszanásnyi ideje, hogy rápihenjen erre a mérkőzésre, ezek szerint nagyon jó formában és erőállapotban várták az összecsapást˝ tette hozzá az egykori válogatott játékos szakértőnk.

A Bajnokok Ligája szerdán a negyeddöntőkkel folytatódik, a mérkőzéseket élőben közvetítjük csatornánkon, melnyek részleiről itt tudhatsz meg többet.

A teljes beszélgetést a videóra kattintva tekintheted meg. 


2020. augusztus 9. 12:09

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS