PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lampard mindent megtett, hogy megtartsa, de valószínűleg távozik

Nem sikerült meggyőzni a maradásról.

A Chelsea menedzsere, Frank Lampard kijelentette, nem tudja, hogy játékosa, Willian a klubnál marad-e a következő szezonban, ugyanakkor arra számít, ha netán mégsem így lesz, a két fél nem keserű szájízzel válik el egymástól.

A 31 éves brazil szélső szerződése a Chelsea Bajnokok Ligája idényének végén jár le. Ugyanakkor Willian bokasérülése miatt biztosan kihagyja a Bayern München elleni nyolcaddöntő visszavágóját. 

"Nem kaptam választ arra, hogy" Willian távozik-e ", mert Willian továbbra is egyelőre a mi játékosunk. Természetesen a klubbal mindent megtettünk, hogy maradásra bírjuk. Szoros a kapcsolatom vele, ugyanakkor nem csalódásként élném meg, ha távozna. Játszottam vele, edzettem, ő egy nagyszerű ember és egy fantasztikus játékos. Mindig érezni fog a Chelsea iránt. De nem akarom, hogy bárki negatívan álljon ehhez a kérdéshez, mert a klub ezúttal is nagyon jól cselekedett"  - mondta Lampard újságíróknak.

A Chelsea 3-0-ás hátrányból kellene, hogy felálljon a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének müncheni visszavágóján. 

A Spíler2 TV-n élőben követheted a találkozót. A közvetítés részleteit itt találod. 

A videóra kattintva megtekintheted Willian londoni debütáló gólját.


2020. augusztus 8. 11:21

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS