PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Egy igen, egy talán – Két kulcsjátékosát is elveszítheti a Bayern München

A klub vezérigazgatója is megerősítette, hogy távozik a sztár.

A Daily Telegraph információi szerint a Chelsea és a Manchester City is azok közt a klubok közt van, amelyek szeretnék megszerezni a Bayern München védőjét, David Alabát. A 28 éves osztrák kiválóság 10 éve a bajorok első csapatának tagja, ez idő alatt 382 találkozón lépett pályára 31 gólt és 48 gólpasszt jegyzett. Szerződéséből még egy év van vissza, így a piaci árához (a mértékadó transfermarkt 65 millió euróba határozza meg) képest, relatíve olcsón lehetne megszerezni. A két angol gigász mellett a Real Madrid, a Barcelona, a PSG és az Internazionale is élénken érdeklődik iránta. 

Bár júniusban az együttes szakvezetője Hans-Dieter Flick úgy nyilatkozott, reméli, hogy Alaba és Thiago is marad. Alaba helyzete ugyan még kérdéses, a spanyol játékmesteré minden jel szerint eldőlt. Thiago elmondta, távozni szeretne Münchenből, sőt Karl-Heinz Rummenigge a klub vezérigazgatója is megerősítette, hogy nem tudtak megállapodni a szerződéshosszabbításról, így inkább átadólistára teszik a 29 éves középpályást.

˝A Hasannal (Salihamidzic, a sportigazgató) folytatott tárgyalásai mindig nagyon progresszívek, előremutatók voltak, és egy pillanatra tényleg úgy tűnt, hogy megtörténik a szerződéshosszabbítása, aztán Thiago tájékoztatta Hasant, hogy új kihívásokra vágyik. Ezt el kell fogadnunk.˝ - mondta Rummenigge a német Skynak.

Thiagóért Angliából érdeklődnek, a legkomolyabb kérőnek a Liverpool tűnik, amely 35 millió euróért könnyedén megszerezheti a 29 esztendős középpályást. 


2020. július 31. 13:08

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS