PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

'Kane-elmes' helyzetben van Mourinho, jó ideig nem kell csatár után néznie

Még mindig 'csak' 27 éves az angol válogatott reménysége.

Megfogta az Isten lábát Harry Kane-nel a Tottenham együttese, az angol továbbra is ontja a gólokat és világklasszis szinten játszik, így nem véletlen, hogy számos nagycsapat feni rá a fogát. Ugyan a most futó idényben nem tudta bezsebelni a Premier League gólkirályi címét – ahogyan azt 2016-ban és 2017-ben megtette –, de ezúttal is eljutott 18 találatig, míg minden sorozatot figyelembe véve 34 találkozón 24-ig. 

Kane 1993. július 28-án látta meg a napvilágot Chingfordban, és a Tottenham saját nevelésű játékosaként tartjuk számon, noha játszott a Ridgeway Rovers, az Arsenal és a Watford akadémiáján is. Először 2011. augusztus 25-én játszott felnőtt mérkőzésen a Tottenham színeiben a Hearts elleni Európa-liga meccsen, előtte pedig kölcsönben szerepelt a Leyton Orientben, a Millwallban, a Norwich Cityben és a Leicester Cityben. A Tottenhamben állandó kezdővé és gólszerzővé a 2014/15-ös szezonban vált, 2015 januárjában és februárjában is elnyerve 'A hónap játékosa' címet. A szezonban lőtt 31 góljával, amelyből 21-et a bajnokságban rúgott, egyben 'Az év fiatal angol labdarúgója' is lett. Ezenkívül az angol válogatottban is meghatározó szerepet játszik, nyugodtan kijelenthető: a nemzeti csapat első számú támadója.

A kupák ugyan még hiányoznak a csatár vitrinjéből, de már most sikeres pályafutás áll a háta mögött. A fenti videóra kattintva egy UEFA által készített születésnapi összeállítást tekinthetsz meg róla.


2020. július 28. 9:23

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS