PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Továbbra is frusztrált a Real Madrid sztárja, pedig sokan ünneplik ma

˝Sok mindent mondanak rólam, de a nagy része hazugság.˝

Sokat szerepelt mostanában a nemzetközi sajtóban James Rodríguez neve, a kolumbiai sztár ugyanis kissé frusztrált, mivel kevés játéklehetőséghez jut. Elmondása szerint szeretné tudná az okát. 

"Sok mindent mondanak rólam, de a nagy része hazugság. A legjobban az zavar, amikor a professzionalizmusomat vonják kétségbe, ezt nem tudom elfogadni˝– lehetett olvasni az AS oldalán a Real Madrid támadójának nyilatkozatát, aki a múlt nyáron tért vissza a Királyiakhoz, miután két évig kölcsönben volt a Bayern München együttesénél. – ˝Keményen edzek, igyekszem mindig fejlődni.˝

A hírek szerint egyébként James már a nyáron csapatot válthat, mivel Zinédine Zidane vezetőedző nem számol vele. Jelenlegi piaci értékét a mértékadó Transfermarkt 32 millió euróra becsüli. 

Ezúttal ugyanakkor kicsit ünnepelni szeretnénk a 2014-es világbajnokság gólkirályát, aki éppen ma töltötte be 29. életévét. A fenti videóra kattintva egy UEFA-összeálíltást tekinthetsz meg róla.


2020. július 12. 11:16

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS