PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Guardiola kedvenc játékosa Liverpoolban köthet ki

Jürgen Klopp kaparinthatja meg a Bayern München labdarúgóját.

Thiago Alcantara a Barcelona saját nevelésű futballistája, Pep Guardiola kezei alatt pallérozódott és a spanyol edző vitte magával a Bayern Münchenhez is. A Manchester City jelenlegi mestere csak azzal a feltétellel lett 2013-ban a német csapat menedzsere, ha megszerzik neki Thiagot, akiről sokan úgy gondolják, hogy a világ egyik legjobb edzőjének kedvenc játékosa.

A hírek szerint a spanyol játékos nem akarja meghosszabbítani az egy év múlva lejáró szerződését a bajorokkal és meg is van a következő állomáshelye, ami meglepő módon Guardiola és jelenlegi csapatának legnagyobb riválisa, a Liverpool lenne.

"Ő egy remek ember a pályán és azon kívül is. Hosszú ideje tárgyalunk vele a szerződése meghosszabbításról, de úgy tűnik új kihívásokra vágyik. Nem beszéltünk még a Liverpoollal Thiagoval kapcsolatban, de ha ő el akar igazolni, akkor nem fogunk akadályt gördíteni az útjába. Nem akarunk ingyen elveszíteni remek játékosokat, ezt már korábban is hangoztattam" - nyilatkozta Karl-Heinz Rumenigge, a Bayern München vezérigazgatója a Bildnek.

Úgy tűnik tehát, a Liverpoolnak minden esélye megvan arra, hogy megszerezze Thiagót, ha szeretné, hiszen a Bayern München mindenképpen el szeretné adni ebben az átigazolási időszakban, feltéve persze, ha nem sikerül a szerződéshosszabbítás. A videóra kattintva megnézheted, hogy mit nyerne az angol bajnok és Jürgen Klopp azzal, ha sikerülne megszerezniük a bajorok kiválóságát.


2020. július 4. 14:58

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS