PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Minden egyben – Messi hamarosan ebben a tekintetben is a legjobb lehet

A valaha volt legjobbá válhat az argentin szupersztár.

Lionel Messi neve mára belevésődött a futballtörténelem nagy könyvébe, több olyan rekordot is tart, amelyeket vélhetően senki nem fog megdönteni a közeljövőben, de az is kérdés, hogy lesz-e valaha jobb nála egy-egy statisztika tekintetében. Hatszoros Aranylabdásként a legtöbb egyéni díjat bezsebelő játékosként tartjuk számon, klubhűségét tekintve pedig kiemelkedik a mai modern futballvilág 'szereplői' közül. Már most négyszeres Bajnokok Ligája-, hatszoros Király-kupa-, nyolcszoros spanyol Szuperkupa-, háromszoros Világkupa-, háromszoros UEFA-szuperkupa- és egyszeres spanyol Ligakupa-győztesnek mondhatja magát, valamint tízszer megnyerte a La Ligát is. De hol még vége? 

A Bajnokok Ligája-gólok számát tekintve azonban nem ő a valaha volt legeredményesebb játékos, Cristiano Ronaldo ugyanis túltesz rajta. Míg az argentinnak 114 gólja van, addig a portugálnak 128, igaz, utóbbi három klubban megfordulva érte el ezt a számot. A két játékos között két év korkülönbség van, amely a visszavonulásukat is befolyásolhatja, s mivel a Juventus támadója vélhetően hamarabb 'teszi le a lantot', a Barcelona ásza könnyen lehet, hogy megelőzi majd ebben a tekintetben – igaz, ehhez továbbra is topszinten kell játszani a nemzetközi kupaporondon. 

A videóra kattintva Lionel Messi eddigi összes Bajnokok Ligája-gólját megtekintheted, jó szórakozást!


2020. június 29. 12:19

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS