PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A portugálokon múlik, hogy lesznek-e nézők a BL nyolcas döntőjén
A portugálokon múlik, hogy lesznek-e nézők a BL nyolcas döntőjén

A portugáliai egészségügyi helyzet dönti majd el, lesznek-e nézők a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcas döntőjén – szögezte le szombaton Marcelo Rebelo de Sousa portugál elnök.

A koronavírus-járvány miatt félbeszakított sorozatban a negyed- és az elődöntők a szokásoktól eltérően egy mérkőzésen dőlnek el. A BL-tornára Lisszabonban augusztus 12. és 23. között kerül sor, a negyeddöntőket augusztus 12-én, 13-án, 14-én és 15-én, az elődöntőket 18-án és 19-én, míg a finálét 23-án vívják, minden találkozó közép-európai idő szerint 21 órakor fog kezdődni.

˝Ha a szituáció azt követeli meg, hogy ne legyenek jelen nézők, akkor nem lesznek. A döntés a rendező országé˝ – fogalmazott az elnök.

A Paris Saint-Germain, az Atlético Madrid, az Atalanta, valamint a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig már nyolc közé jutott a BL-ben, a másik négy nyolcaddöntős párharc visszavágójáról, hogy augusztus 7-én és 8-án azokat is Portugáliában, vagy a kijelölt hazai csapat otthonában rendezik-e, még nem döntött az UEFA.

Forrás: MTI


2020. június 20. 16:47

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS