PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Rossz hír a Real-szurkolóknak: Mbappé egy évet még biztos marad Párizsban

Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain klasszisa ezen a nyáron még nem lesz a Real Madrid játékosa, az AS spanyol sportlap értesülése szerint.

Az újság azt írta, hogy a világbajnok francia csatár Párizsban maradásáról szóló döntésének fő oka a nagy futballklubokat is érintő általános gazdasági válság, amelyet a koronavírus-világjárvány idézett elő.

A 21 éves Mbappé Madridba igazolását már-már kész tényként kezelte a labdarúgóvilág, miután korábbi hír szerint mindenben megegyezett a spanyol királyi egylettel, és a PSG – amelynél 2022 nyaráig szól a kontraktusa – szintén ráállt az üzletre.

Mbappé az időközben a pandémia miatt április végén befejezettnek nyilvánított francia bajnokságban 20 meccsen 18 góllal segítette csapatát a bajnoki cím megvédésében. Egyszersmind ő lett az élvonal gólkirálya, akárcsak az előző – teljes – idényben, amikor is 33 alkalommal volt eredményes a PSG-ben.

A fenti videóra kattintva egy összeállítást tekinthetsz meg a francia támadóról.

Forrás: MTI


2020. május 17. 9:30

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS