PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Újabb Juventus-labdarúgó kapta el a koronavírust
Újabb Juventus-labdarúgó kapta el a koronavírust

Nem válogat a kór.

Daniele Rugani és Blaise Matuidi után Paulo Dybala is megfertőzödött. A Juventus hivatalos közleménye szerint az argentin játékos közel két hete, március 11-e óta házi karanténban van, és bár tünetei nincsenek, egy teszt kimutta a vírust a szervezetében. 

A 26 éves játékos hivatalos közösségi oldalán erősítette meg: Nemcsak ő, hanem barátnője, Oriana Sabatini is elkapta a kórt, ugyanakkor mindketten tökéletesen érzik magukat. 

Azonban nemcsak a Zebrákat támadja a vírus Olaszországban, már, ami a sportot illeti: a tegnapi nap folyamán az AC Milan is bejelentette: a klub technikai igazgatójánál, és korábbi játékosánál, a legendás Paolo Maldininél és fiánál Danielnél is jelentkeztek a vírus tünetei.

Miközben Damiano Tommasinak, az olasz labdarúgók érdekvédelmi szervezetének vezetőjének, intelmei ellenére a Napoli rövid közleményben jelentette be: játékosai szerda délelőtt a sportközpontban folytatják az edzéseket.


2020. március 22. 15:15

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS