PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Szon kiesésével az angol nyakába szakadt a teher

Mindenképpen szükség lesz az ő jó formájára, ha a Spurs tovább akar jutni. 

Daring = merész, Entertaining = szórakoztató, Lively = fürge, Effective = eredményes. A Tottenham 23 éves sztárja, Alli ezekkel a szavakkal írná le magát leginkább, és tegyük hozzá, a legnagyobb kritikusok is egyetérthetnek vele ebben a tekintetben. Ő maga arról beszél videónkban, hogy – nem meglepó módon – már kisgyermek kora óta az a célja, hogy a legmagasabb szinten játszon, a legjobbak ellen bizonyíthasson, és azáltal, hogy a Bajnokok Ligájában futballozhat, egy álma vált valóra. Azt is elárulja, hogy Steven Gerrard és Ronaldinho volt az a két sztár, akiknek a játékát a legtöbbet figyelte, de természetesen megvan a saját stílusa. Magát hajthatatlannak és könyörtelennek tartja, és megmutatta az ideges arcát is – természetesen poénosan.

Cseppet sem túlzás azt állítani, hogy az angol napjaink egyik legnagyobb sztárja, és remek játékára mindenképpen szükség lesz szerda este is, amennyiben a Tottenham le szeretné gyűrni az RB Leipzig együttesét, a két gárda ugyanis egymás ellen mérkőzik meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Szon Hung Min kiesésével pedig talán még nagyobb teher szakadt a nyakába, hiszen a dél-koreai mellett Harry Kane is hiányzik. 

Kövesd élőben a Bajnokok Ligája küzdelmeit a Spíler TV-n!


2020. február 19. 9:48

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS