PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Mourinho kupaszerzéséhez ő lehet a kulcs

Elképesztően jól helyettesíti Harry Kane-t.

A Tottenham húzóembere – Harry Kane sérülése óta – az a Szon Hung Min, aki bár az előző szezonban jobban teljesített a bajnokságban, de a most futó idényben remekel a Bajnokok Ligájában. A csoportkörben eddig 5 gólt szerzett, ami már most több, mint amennyivel az előző kiírást záta, és amióta José Mourinho a csapat edzője talán még jobban teljesít, mint korábban.

Harry Kane a nyolcaddöntő alatt sem fog a portugál mester rendelkezésére állni, így ismét a dél-koreaira hárulhat a feladat, hogy a hátán vigye a csapatát. A Tottenham az RB Leipziggel találkozik a legjobb tizenhat között, és a tavalyi szezon döntősének kiesése – még Harry Kane nélkül is – óriási meglepetés lenne.

José Mourinho eddig mindegyik csapatánál nyert legalább egy trófeát első szezonjában, és erre készül a Spurs kispadján is, annak ellenére, hogy egyáltalán nincs könnyű dolga, hiszen már csak az FA-kupa vagy a Bajnokok Ligája megnyerésére van esélye gárdájával. Ehhez óriási segítséget nyújthat Szon Hung Min, akinek a csoportkörben szerzett találatait a videóra kattintva tekintheted meg.


2020. február 17. 10:52

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS