PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Összeállítás: Amik felrobbantották az internetet 2019-ben
Összeállítás: Amik felrobbantották az internetet 2019-ben

Eseménydús esztendőt zártunk! 

Cikkünkben ezúttal az év legolvasottabb „spíleres" anyagait foglaltuk össze, hogy az új esztendő előtt még egyszer visszatekintsünk rájuk. 

A legjobban futó 

Kisebb meglepetésre a legkattintottabb cikket egy adásrészlet szolgáltatta, amelyben Premier League-kérdésekkel teszteltük a Britannia arcait, Baumstark Tibort, Szeli Mátyást és Szekeres Adriánt. A játékszabály egyszerű volt: aki elsőre, segítség nélkül kitalálta a kérdést, 3 pontot zsákolt be, majd egyenesen arányosan csökkent a pontok száma a segítségek felhasználásával. Tekintsd meg újra az alábbi linkre kattintva!

A bombariadós

Hogy mennyire fontos a cím? A második helyen záró cikkünk választ ad erre a kérdésre. A tartalmat illetően nem kell extrára számítani, hiszen minden egyes forduló után láthatsz hasonlót. Ezúttal is az aktuális Premier League-játékhét összefoglalóját készítettük el, ám mindezt megspékelve, hiszen volt alapanyagunk hozzá. Kattints az alábbi linkre, és tekintsd meg a videót!

A lehetséges Barca-kezdő

Az év harmadik legolvasottabb cikkje – korántsem nagy meglepetésre – a Barcelonával kapcsolatos. Nyár eleji anyagunkban a katalánok 2019/20-as szezonra vonatkozó potencionális kezdőtizenegyét írtuk meg, és nem lőttünk mellé nagyon. A képet és a rövid leírást az alábbi linken éred el.

A maffialeszámolás

Kommentátorunkat, Farkas Norbertet bizonyára nem kell bemutatni senkinek. A La Liga magyarhangja és mindentudója egy érdekes történettel ajándékozott meg minket, videója pedig tarolt az interneten. Sztorijában egy igazi maffia-történet szerepelt, amely után elmondta, hogy nagyon reméli, egy Barcelona–Real Madrid-mérkőzés után ő nem fog úgy járni, mint olasz kollégája. Ha nem emlékszel már rá, miről is szól a história, kattints az alábbi linkre, és tekintsd meg újra!

A londoni dráma

Hogy keretes szerkezetbe foglaljuk irományunkat, ahogyan kezdtük, úgy zárjuk. Az ötödik helyen szereplő cikkünk ismét egy adásrészletre épül, amelyben a Premier League-idény első harmadát foglalja össze műsorvezetőnk és kommentátorunk, Baumstark Tibor. Az említett anyagot itt találod meg.


2019. december 23. 8:35

Címkék: bajnokok ligája La Liga Premier League SEHA Liga Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS