PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nyereményjáték-szabályzat
Nyereményjáték-szabályzat

Játssz a Spíler TV-vel, és nyerj La Liga-mezt, valamint ajándékcsomagot!

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
(TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2019. október 5-től, 2019. december 25-ig tart (10, La Liga-fordulót tartalmazó hétvége: 5 nyertes hétvégenként).

A nyeremény:
Összesen 40 db L/XL-es méretű 2018/19-es, valamint 2019/20-as La Liga-futballmez (4 nyertes hétvégenként)
Ezen felül minden héten a két leggyorsabb válaszoló között 1-1 ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Részvétel és a játék menete:
Minden hétvégi La Liga-forduló előtti pénteken 19.45-kor kezdődő, élő Viva La Liga című műsorunkban elhangzik egy kérdés, amely az adás után látható lesz a játékfelületen is. A helyes válaszokat a weboldalon kialakított felületen e-mail cím megadása után lehet elküldeni.

A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

Sorsolás:
A játék, az éppen aktuális forduló kezdetétől számítva a következő szerdán 23.59-kor ér véget, csütörtökön sorsolás, 20.00-kor eredményhirdetés cikkben. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyerteseket a Szervező emailben is értesíti, a nyertesnek pedig 72 órája van jelentkezni a nyereményért onnantól számítva, hogy kiküldjük az értesítő e-mailt. Ha a nyertes nem jelentkezik 72 órán belül a nyereményéért, akkor új nyertest sorsolunk egészen addig, amíg sikerrel nem járunk.
A résztvevők az emailcímük megadásával, valamint a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit és hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat).

A nyeremények átvétele:
A nyereményeket a Szervező székhelyén, az 1145 Budapest, Róna utca 174. szám alatt a recepción tudják átvenni a nyertesek hétköznap 08:00 és 20:00 között. A nyertes kiértesítésekor a Szervező elkéri a nyertes személyes adatait (név, anyja neve, születési hely idő), melyeket a nyeremény átvételéhez, a nyertes beazonosításához használ fel. A nyertes beazonosítását a Szervező a Szervező székházának vagyonbiztonságáért felelős Target Group Zrt. végzi, ezért a Szervező tájékoztatja a nyerteseket, hogy az e pontban írt személyes adatait e célból átadja a Target Group Zrt-nek. Harmadik személy egy meghatalmazással tudja átvenni a nyereményt, a meghatalmazásnak tartalmaznia kell azokat az adatokat, amely a nyertes beazonosítását garantálja.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain.
A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


2019. október 4. 17:47

Címkék:


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS