PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Kobe Bryantre emlékezik a Spíler TV
Kobe Bryantre emlékezik a Spíler TV

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Kobe Bryant emlékére rendkívüli műsorváltozással tűzi képernyőre a NBA történetének egyik legnagyobb legendájáról szóló dokumentumfilmet a Spíler TV. A Kobe Bryant: A legenda című alkotást február 16-án 21 órától láthatják a nézők a Spíler1 csatornán.

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga történetének egyik legjobb játékosa és legnagyobb egyénisége, a kétszeres olimpiai bajnok Kobe Bryant január 26-án vesztette életét egy helikopter-balesetben. A 41 éves legenda 2016-ban vonult vissza az aktív kosárlabdázástól, azóta több könyvet is írt, sőt, Oscar-díjat is nyert Dear Basketball című animációs filmjével. A Fekete Mamba becenéven is ismert ikonikus sportolónak állít most emléket a TV2 Csoport. A Spíler1 TV vasárnap este 21 órától tűzi műsorra a Kobe Bryant: A legenda című dokumentumfilmet, amelyet a február 20-án 20:40-től ismét láthatnak majd az érdeklődők a Spíler2 TV kínálatában.

Kobe Bryant: A legenda

Spíler1 - február 16. 21:00
Spíler2 – február 20. 20:40


2020. február 13. 10:19

Címkék: ajánló tv2 ajánló TV_promo


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS