PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Visszavágott a fiaskóért és továbbra is csoportelső a Veszprém
Visszavágott a fiaskóért és továbbra is csoportelső a Veszprém

Októberben kétgólos vereséget szenvedett Észak-Macedóniában a bakonyi egylet, amely most gálamérkőzést rendezett.

Már az első pillanattól kezdve érződött a minőségbeli különbség, a vendégek csak nyolc és fél perc után tudtak betalálni Székely Márton kapujába, ez idő alatt azonban a magyar bajnok komoly előnyt épített ki, 6-0-val nyitott, Manuel Strlek és Andreas Nilsson 4, illetve 3 gólig jutott. Ezután azonban megakadt a gépezet, az Eurofarm feljött 9-7-re, a félidő végére azonban visszaállt a különbség, a szünetre így 17-10-es vezetéssel mehetett a Veszprém.

A második játékrészben is a bakonyiak akarata érvényesült, a 11. percben Dejan Manaszkov gólja révén már 10 gólos különbség volt a két csapat között. Alig negyed órával a vége előtt már a "közte tizenháromért" támadhatott a Veszprém, ami a 48. percben Dragan Gajic hetese után össze is jött. A szlovén a két meccsen együtt nyolcból nyolc hétméterest értékesített. Az 54. percben Székely passza után Manaszkov szerzett "kínaiból" akrobatikus mozdulattal, parádés találatot, majd időt is kért a vendégek vezetőedzője. Komolyabb eredményre ez sem vezetett, két gólt azonban így is sikerült lefaragni, a Veszprém 35-24 arányban győzött és két meccsel a zárás előtt első helyen áll a B-csoportban (már csak a Zágráb előzheti meg, de vesztett pontok tekintetében élen van a magyar együttes, amely az utolsó fordulóban Horvátországba látogat). 

A Veszprém legközelebb pénteken játszik a SEHA-ligában, a találkozót élőben közvetítjük a Spíler1 TV-n. A részletekről itt tudhatsz meg többet.


2019. december 11. 18:29

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS