PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Van „halálosabb" Messinél, Suáreznél és Cristiano Ronaldónál
Van „halálosabb

A neve Karim Benzema. 

A Real Sociedad együttese vár a legutóbb az Eibart is áldozatul ejtő Karim Benzemára és csapatára, és retteghetnek a baszkok, hiszen a francia kirobbanó formában van, másodvirágzását éli. Vezeti a spanyol bajnokság góllövőlistáját, és a madridiak támadószekciójának vezére.

Utóbbit jól mutatja, hogy kilenc találatából hat az elsőt jelentette a királyi gárdának az adott találkozón  – beleértve a legutóbbi Eibar elleni párharcot is –, csak a Valladolid ellen nem sikerült megkezdenie a gólgyártást. 

Minden sorozatot figyelembe véve tizenegyszer volt eredményes, így nagyon jó úton jár, hogy kiválóbb idényt produkáljon mint tavay, amikor harmincig jutott, sőt, megdöntheti saját rekordját is, a 2011/12-es szezonban produkáltat, ami harminckettőt jelent. 

Hatékonyabb Messinél és C. Ronaldónál

Amióta Cristiano Ronaldo 2018-ban elhagyta a spanyol fővárost, mindössze három játékos szerzett több gólt, mint Benzema: Robert Lewandowski (63), Lionel Messi (60) és Kylian Mbappé (47). A Real Madrid francia támadójának 41 találata azonban azért lenyűgöző statisztika, mivel mindössze 97 lövésből érte el, ez 2,3-as mutató, ami jobb, mint Messié (2,5), Luis Suárezé (2,8) és Cristiano Ronaldóé (3,2). Csak Lewandowski 1,95-ös mutatója tud versenyezni Benzemáéval. 


2019. november 12. 9:13

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS