PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Nem a Barcelona, mint csapat a pesszimista, hanem a katalán nép˝

Kommentátorunk, Farkas Norbert amellett, hogy ismét lehengerlő történetet tárt elénk, üzent kollégájának, a Premier League-közvetítésekből jól ismert Márkus Ádámnak is.

˝Ha úgy gondolod Ádám, egy Barcelona- vagy egy Real Madrid-mérkőzést szívesen elcserélnék egy jó kis FA-kupa összecsapásért˝– kezdte kommentátorunk, Farkas Norbert, aki – ugyan rajong a világ legpatinásabb kupasorozatáért – természetesen csak viccelt, hiszen szerelmese a spanyol futballnak, amelynek minden területén jártas, és semmi pénzért nem adná tovább.

Ezúttal a La Liga, és azon belül is a Barcelona csapatának egyik legemblematikusabb figurájáról, tréneréről, Pep Guardioláról beszélt, aki a katalánok vezetőedzőjeként számos trófeát nyert (hogy mennyit pontosan, azt a videóra kattintva megtekintheted), és, aki egy teljesen új filozófiát vitt Barcelonába, megtalálva ezzel a csapat igazi játékát.

˝A Barcelona játékában a labda a Napkirály˝– tekintsd meg Farkas Norbert lebicsilencső történetét! S, kíváncsi vagy, miért üzent Márkus Ádámnak? A részleteket itt találod.


2019. november 8. 17:16

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS