PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Spíler TV közvetíti a Telekom Veszprém SEHA Liga találkozóit
A Spíler TV közvetíti a Telekom Veszprém SEHA Liga találkozóit

A Spíler TV prémium sport kínálata újabb sportággal bővül. A Spíler1 ma estétől közvetíti a Telekom Veszprém összes SEHA Liga találkozóját a 2019-2020-as szezonban. 

A férfi kézilabda SEHA Liga a régió legpatinásabb nemzetközi kupasorozata, amelyben ismét lesz magyar induló. A Telekom Veszprém ráadásul esélyesként vág neki a sorozatnak. A kézilabdarajongók egyetlen találkozóról sem maradnak le, hiszen a Spíler TV a magyar rekordbajnok minden meccsét képernyőre tűzi.

A Veszprémnek nem lesz könnyű dolga, komoly kihívók várnak rájuk. A Meshkov Brest csapata a fehérorosz bajnok, soraiban az ex-veszprémi francia olimpiai bajnokkal, William Accambray-val. A PPD Zagreb horvát bajnok, náluk játszik a világsztár jobbszélső, Zlatko Horvat. Mellettük a Vardar Szkopje is versenyben van, a Bajnokok Ligája címvédő csapata rendelkezik idáig a legtöbb SEHA Liga elsőséggel. Rajtuk kívül a további csapatok is mind komoly ajánlólevéllel rendelkeznek. A Szpartak Moszkva lesz a liga első orosz csapata, a Motor Zaporizzsja ukrán bajnokként érkezik. A Tatran Presov a korábbi veszprémi kiválóság, a horvát olimpiai bajnok Slavko Goluza csapata, míg a Vojvodina szerb bajnokként lép majd pályára, így igazán izgalmas mérkőzések várhatók.

Az élő közvetítéseken felül kísérő műsorokkal egészíti ki a Spíler TV a kézilabda kínálatát, a sorozat összes meccsének összefoglalóját, valamint dedikált magazinokat is láthatnak majd rendszeresen a televíziónézők.

A közvetítés a mai Meshkov Brest – Telekom Veszprém összecsapással kezdődik, amely 17:05-től a Spíler 1 TV-n lesz látható élőben.


2019. szeptember 3. 14:49

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS