PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kire van nagyobb szüksége a Real Madridnak, Neymarra vagy Pogbára?
Kire van nagyobb szüksége a Real Madridnak, Neymarra vagy Pogbára?

A Real Madrid szombati eredménye – 1–1-et játszott hazai pályán a Valladoliddal – több kérdést vetett fel, mint amennyi választ adott volna. A legfontosabb ezek közül, hogy a királyi gárdának Neymarra vagy Paul Pogba tulajdonságaival rendelkező, erős és gyors középpályásra van-e nagyobb szüksége?

Némi meglepetésre a madridiak legveszélyesebb játékosa jelenleg az a Karim Benzema, akit már sok szurkoló és szakértő leírt. A hétvégi párharcon megfigyelhető volt, hogy többször vissza kellett zárnia – ezzel segítve csapattársait –, hogy megfelelő támadásokat tudjanak vezetni. Általában nem sikerült eljuttatni hozzá a labdát... Így kijelenthető: szüksége van egy „játszótársra" a franciának. (Kérdés, hogy Eden Hazard személyében megkapja-e.) A legnagyobb probléma azonban az, hogy nincsen megfelelő alternatíva a pótlására, hiszen a mögé szerződtetett Luka Jovics nem igazán nyújtott maradandót a pályán eddig eltöltött ideje alatt. 

Nos, nem sok ideje maradt Zinédine Zidane-nak, hogy orvosolja a problémát. Hamarosan bezár a nyári átigazolási ablak. Két játékos neve azonban szinte minden nap olvasható a Real Madriddal kapcsolatban: Neymaré és Paul Pogbáé. A kérdés az: kire van inkább szükség?

A brazil elképesztően gyors és jól bánik a labdával, a támadások során nagy hasznára válhatna a csapatnak, Hazarddal kiegészülve, ezzel némileg levéve a terhet Benzema válláról. Nem véletlen, hogy a spanyol fővárosban továbbra is bizakodnak, hogy előbb-utóbb látják fehér mezben játszani a korábbi Barcelona-játékost.

Másrészről azonban a középpályán is szükség van az erősítésre, és a társak kvalitásait elnézve Pogba lenne a legjobb megoldás.

Egy hete maradt a madridiaknak, hogy eldöntsék a legfontosabb kérdést: az erős Pogbára vagy a megállíthatatlan Neymarra teszik le a voksukat?

Forrás: Marca


2019. augusztus 25. 13:59

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS