PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Barcelona egy eurót sem ad Neymarért
A Barcelona egy eurót sem ad Neymarért

Figyelem, a Neymar-saga sokadik része következik!

A Barcelona együttese bizonyára még indít egy utolsó csatát a Paris Saint-Germain brazil támadójáért, ám úgy csábítaná el őt a Camp Nouba, hogy közben nem fizet érte egyetlen eurót sem, hanem játékosokat ad cserébe. Legalábbis erről számolt be a Marca nevű spanyol lap.

A párizsiak természetesen pénzt szeretnének látni Neymar után, de ami még fontosabb: igyekeznek megtartani őt, noha többször lehetett hallani, hogy felkínálták egyik legjobbjuk játékjogát több topcsapatnak. 

Nemrég képbe jött a Real Madrid csapata is, amely lépéseket tett a brazil megszerzése érdekében. Így nem csak, hogy világsztárt igazolna, de odaszúrna a legfőbb riválisnak is. Bár valószínűleg nem okozna álmatlan éjszakákat a katalánoknak, ha a transzfer bekövetkezne...

˝Odamegy, ahova akar˝– vélhetően ez a jelige Barcelonában, bár sokan kíváncsiak lennének arra, hogyan reagálnának a katalánok, ha Neymar megérkezne a spanyol fővárosba.

Forrás: Marca


2019. augusztus 11. 12:54

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok