PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Napról napra röppenek fel hírek a Real Madriddal kapcsolatban
Napról napra röppenek fel hírek a Real Madriddal kapcsolatban

Cikkünkben összegyűjtöttük a közeljövőben, a neves külföldi szakújságok által lehetségesnek vélt spanyolországi átigazolásokat.  

– James Rodríguez közölte a Real Madrid vezetőségével, hogy távozni akar, de szeretne a városban maradni, így kérte, hogy engedjék el a városi rivális Atlético Madridhoz.
(Marca)

– A királyi gárda hajlandó elengedni Gareth Bale-t, de még nem kapott hivatalos ajánlatot egyetlen csapattól sem a walesiért. 
(Mundo Deportivo)

– A még csak 18 éves Takefusa Kubót, a Real Madrid új igazolását az érkezésekor csak „korszakos tehetségként" emlegették, akinek még idő kell, hogy helyet kapjon az első csapatban, ám teljesítménye olyannyira meggyőzte a vezetőséget, hogy akár már a következő idényben is pályára léphet Zinédine Zidane együttesében. 
(AS)

– Egyre bonyolultabbnak tűnik Neymar visszatérése a La Ligába. A legfrisebb hírek szerint ugyanis amelyik csapat kifizeti a PSG által kért összeget, annak a spanyol adóhatóság felé is törlesztenie kell, és nem kis összegről, 35 millió  euróról van szó.
(Mundo Deportivo)


2019. július 15. 9:42

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS