PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Leigazolták, bejelentették, de még nincs vége a Griezmann-mizériának
Leigazolták, bejelentették, de még nincs vége a Griezmann-mizériának

Bár Antoine Griezmann szerződtetését hivatalosan is bejelentette a Barcelona, úgy tűnik következik a második felvonás.

Hosszan elhúzódó átigazolási mizéria után Griezmann a Barcelonáé lett, az Atlético Madridnál azonban vitatják a szerződés részleteit. A katalánok kifizették a Matracosoknak a francia szerződésében szereplő kivásárlási árat, amely július elsején 200 millió euróról 120 millióra csökkent,csakhogy a madridiak szerint további 80 millió illeti őket, miután a 28 éves támadó már májussban megegyezett a gránátvörös-kékekkel.

"Az Atlético de Madrid úgy véli, hogy a letétbe helyezett összeg nem elegendő a [Griezmann] szerződésben szereplő kivásárlási záradék teljesítéséhez, mivel nyilvánvaló, hogy a játékos már azelőtt megyegyezett az FC Barcelonával, mielőtt a játékos kivásárlási ára 200-ról 120 millió euróra csökkent. Az Atlético Madrid szerint a szerződés lejárta a múlt szezon vége előtt következett be a játékos miatt végbemenő események, cselekmények és demonstrációk következtében. Ezért a klub megtette a szükséges jogi lépéseket." - áll a klub hivatalos közleményében.

A világbajnok francia 5 évre szóló szerződést kötött a Barcelonával, kivásrlási árát 800 millió euróban szabták meg, de úgy tűnik még koránt sincs vége az Atlético Madrid-Barcelona-Griezmann-csörtének.


2019. július 13. 10:35

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS