PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Coutinho visszatérhet Angliába
Coutinho visszatérhet Angliába

Cikkünkben összegyűjtöttük a közeljövőben, a neves külföldi szakújságok által lehetségesnek vélt spanyolországi átigazolásokat. 

– A Liverpool továbbra is szemmel tartja Philippe Coutinhót, aki – amennyiben a nyáron távoznia kell Barcelonából – szívesen visszatérne a Premier League-be, azon belül is korábbi csapatához, a Mersey-partiakhoz.
(Mundo Deportivo)

– Az Atlético Madrid és a Tottenham harcba száll a Dinamo Zagreb 21 éves játékosért, Dani Olmóért. A középpályás nagyban hozzájárult a spanyolok legutóbbi, U21-es Európa-bajnoki győzelméhez, így bizonyára nagy hasznára válna mindkét gárdának. Az említett két csapaton kívül a Barcelona és a Bayer Leverkusen is érdeklődik Olmo iránt.
(AS)

– Az Atlético Madrid megkísérli leigazolna a Paris Saint-Germain védőjét, Thomas Meuniert, amennyiben nem tud megegyezni a Barcelonával Nelson Semedo átigazolásával kapcsolatban. Ám, miután a Griezmann-ügy így elharapozódott, és feszültséget teremtett a két klub között, könnyen lehet, hogy a madridiak lemondhatnak a portugálról. 
(AS)


2019. július 12. 15:29

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS