PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A United torpedózhatja meg az Arsenal sztárigazolását
A United torpedózhatja meg az Arsenal sztárigazolását

A Sky Sports szerint 40 millió fontot sem sajnálnának az Ágyúsok a Crystal Palace sztárjáért.

A Crystal Palace játékát idén is nagyban befolyásolta Wilfried Zaha játéka, a jelenleg Afrika-kupán tartózkodó támadóért sorban állnak a klubok (korábban többek közt a Chelsea is érdeklődött), közülük az Arsenal mutatja a legnagyobb érdeklődést. A Palace-ból azonban nyáron már távozott Aaron Wan-Bissaka, a Sasok pedig 80 millió font alatt nem szeretnének megválni másik kulcsemberüktől. Már csak azért sem, mert a United 25 százalékban részesül Zaha vételárából (2015-ben a manchesteriektől szerződtette a londoni klub). Az álláspontok tehát nagyon messze vannak egymástól, az Arsenal mindössze ennek felét lenne halandó megadni.

Az elefántcsontparti-angol játékos testvére a Sky Sportsnak adott interjújában elárulta, ha Zahán múlna, valószínűleg már megkötötték volna az ügyletet: 

"A testvérem álma, hogy az Arsenalban játsszon. Wilfried mindig is nagy becsben fogja tartani a Crystal Palace-t és annak szurkolóit. Az általuk nyújtott támogatás a világot jelenti neki. Tekintettel arra, hogy Wilfried sokat tett azért, hogy a Palace bennmaradjon, remélem, hogy sikerül egyezségre jutnia a két klubnak és sikerül valóra váltania gyermekkori álmát."

Amennyiben a Zaha-üzletet nem sikerül tető alá hoznia az Arsenalnak, úgy Keita Baldé lehet a következő opció.


2019. július 2. 14:48

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS