PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Úgy tűnik, végleg Londonba költözik a Real Madrid-sztár
Úgy tűnik, végleg Londonba költözik a Real Madrid-sztár

A Sky Sports és az átigazolásokról mindig jól értesült olasz újságíró, Gianluca Di Marzio szerint a Chelsea él opciós jogával és megvásárolja Mateo Kovacicot a Real Madrid csapatától 45 millió euróért.

A hírek szerint hiába tiltották el a Chelseat egy évre az átigazolásoktól, mivel a horvát középpályás korábban már kölcsönben szerepelt a klubnál, nem számít újonnan regisztrált játékosnak, így pályára léphet a következő idényben is. A kölcsönszerződés egyébként június 30-ig szól, tehát a Kékeknek addig véglegesíteniük kell a transzfert, így vélhetően a napokban bejelentik az átigazolást. A horvát válogatott futballista 45 millió euróért, vagyis 40.25 millió fontért vált klubot. 

A londoniaknál további játékos jövője kérdéses, Gonzalo Higuaín ugyanis szintén kölcsönben szerepelt az előző idényben a klubnál. A hírek szerint azonban nagyon kevés az esély rá, hogy a következő évadban is igényt tart a szolgálataira a vezetőség. 


2019. június 27. 14:14

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS