PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Megvan Jürgen Klopp első nyári igazolása
Megvan Jürgen Klopp első nyári igazolása

17 éves holland tehetséget szerződtetett a Liverpool.

Sepp van den Berg az Eredvisie-ben (holland első osztály) szereplő PEC Zwollétól érkezik. A Liverpool-szimpatizánsokon túl, maga a játékos is meglepődött a megkeresésen:

"Nem tudtam elhinni. Azt hittem valami vicc."

Formálisan július 1-től lesz hivatalos az üzlet, amelynek keretén belül a Mersey-parti csapat mindössze 1,3 millió fontot fizet a holland középhátvédért. Ez bizonyos feltételek teljesülése esetén (Premier League és nemzetközi kupában való szereplés) 4 millióra emelkedhet. A játékosért az Ajax, a PSV Eindhoven, a Bayern München és a Sampdoria is sorban állt, végül azonban a Vörösök lettek a befutók. 

"Nagyon boldog voltam, és őszintén szólva először kicsit megijedtem, mert egy nagy klub érdeklődött irántam, végül azonban nagyon izgatott lettem " - vallott érzéseiről a fiatal tehetség, aki az első nyári igazolása a Liverpoolnak. Eljátszadoztam a gondolattal, hogy milyen lesz Virgillel együtt edzeni. Számomra ő a világ legjobb védője jelen pillanatban, szóval rengeteget tudok majd tőle tanulni. Természetesen az edző is egy fantasztikus személyiség, ez az egyik oka annak, hogy sikeres a klub és, hogy ide igazoltam. Azt gondolom, ez a lehető legjobb hely, ahol játszhatok, remélhetőleg minél többször" - tette hozzá a bajnokságban mindössze 15-ször pályára lépő védő.


2019. június 27. 13:40

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS