PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Magyar tehetséget szemelt ki magának az Arsenal
Magyar tehetséget szemelt ki magának az Arsenal

A Football Insider szakportál értesülése szerint az Ágyúsok ajánlatot készülnek tenni a Red Bull Salzburgnak Szoboszlai Dominikért.

Mint ahogyan az köztudott, a fiatal magyar válogatott labdarúgó játékát több nagy klub is figyelemmel kíséri. Külföldi portálok arról számoltak be, hogy a Borussia Dortmund, a Lazio és a Juventus is élénken érdeklődik iránta, az Arsenal pedig már idén nyáron szeretné kivásárolni ausztriai szerződéséből, de a klubja leghamarabb a téli szünetben válna meg tőle. A Salzburg egyébként kilencmillió fontra (3.3 milliárd forintra) taksálja Szoboszlai értékét, aki az előző idényben került be az osztrák bajnok felnőttcsapatába, és bemutatkozott a magyar felnőttválogatottban is, amelyben eddig négyszer lépett pályára.

A The Sun információja szerint Unai Emery menedzser az eddiginél szűkebb költségvetéssel dolgozik idén nyáron, ami korlátozta a lehetőségeit, ez növeli Szoboszlai esélyeit.


2019. június 20. 9:10

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS