PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Coutinho a Liverpool iránti tisztelete miatt nem csatlakozna a Unitedhez
Coutinho a Liverpool iránti tisztelete miatt nem csatlakozna a Unitedhez

A Sky Sports értesülési szerint Phillipe Coutinho szinte biztosan távozik Barcelonából a nyáron – szóba hozták többek között a Manchester Uniteddel is –, ám a liverpooliak iránt érzett tisztelete miatt sosem igazolna Manchesterbe. 

Szinte nyílt titok a labdarúgóberkekben, hogy a Manchester United együttese már január óta figyeli a Barcelona brazil szélsőjének, Phillipe Coutinhonak a játékát, akit jóval alacsonyabb áron igazolhatna le, mint ahogyan azt a katalánok megtették, amikor Liverpoolból elhozták. 

A brit források szerint azonban elképzelhetetlen, hogy a Barcelonában mellőzött játékos Manchesterbe igazoljon, mégpedig a Liverpool iránt érzett tisztelete miatt. Ezzel egyidejűleg a spanyol lapok tényként kezelik, hogy a katalánok és a Paris Saint Germain megkezdte a tárgyalásokat Coutinho átigazolása kapcsán, így egyre valószínűbb, hogy a 27 éves középpályás a párizsiak csapatát erősíti majd a következő idénytől. 


2019. június 17. 15:31

Címkék: labdarúgás La Liga Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS