PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Edzőkeringő - Sarri a Juventusban, Allegri a Chelsea-ben?
Edzőkeringő - Sarri a Juventusban, Allegri a Chelsea-ben?

A SkySports értesülései szerint nem gördít akadályt a londoni klub olasz vezetőedzőjének távozása elé.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Massimiliano Allegri elhagyja a Juventus csapatát a szezon végén. Maurizio Sarri első szezonja nem végződött rosszul - Európa-ligát nyert, Ligakupa-döntőt játszott és 3. lett a Premier League-ben - ennek ellenére folyamatosan arról cikkeztek a külföldi lapok, hogy távozni készül az olasz.

A 60 éves egykori bankár mindössze 5 éve edzősködik elsőosztályú profi csapatnál. Ez volt az első idénye, ahol nem olasz klubot irányított. A hírek szerint azonban Sarri nem tudta megszokni az angol életsítlust és zavarta, hgy nem sikerült szoros kapcsolatot kialakítani a döntéshozókkal, így közölte a vezetőséggel, hogy még a szerződése lejárta előtt (1+1 éves opció) vissza szeretne térni Olaszországba, ahol állítólag a Juventus tárt karokkal várja. Bár a Chelsea nem tervezte meneszteni Sarrit, nem gördít akadályt a szigetországban boldogtalan szakember távozása elé.

Korábban az angol sajtó arról is cikkezett, hogy Allegri angol órákat vesz és London lesz  következő állomása menedzserként. 


2019. június 9. 11:28

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS