PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Sarri: Nem dönthet egyetlen mérkőzés a sorsomról
Sarri: Nem dönthet egyetlen mérkőzés a sorsomról

A Chelsea olasz szakvezetőjének nincsenek nyugodt napjai.

Egy hete a La Gazzetta dello Sport azt írta, hogy Roman Abramovics, a Chelsea elnöke már meghozta a döntést Maurizio Sarri jövőjével kapcsolatban, és biztosan távoznia kell az idény végén (vélhetően a Juventushoz), de hallani azt is, hogy éppen az Európa Liga-finálé végkimenetele dönt a sorsáról.

A Telegraph információja szerint Sarri közölte a Chelsea tulajdonosával, Roman Abramoviccsal, hogy ha valóban az Arsenal elleni döntőn múlik, maradhat vagy sem, akkor inkább rúgja ki most.

˝Vagy elégedettek a munkámmal, vagy nem. Az nem helyes, hogy tíz hónap után egyetlen mérkőzés dönt a sorsomról – nyilatkozta, s megerősítette: egyetlen klubbal sem áll kapcsolatban jelenleg, de a szerdai párharc után ő maga is tárgyalni szeretne a folytatásról a londoniak vezetőségével. – Ahogy korábban már mondtam, nagyon örülök, hogy a Premier League egyik legfontosabb klubjánál dolgozhatok. De beszélnünk kell a kialakult helyzetről.˝

A Chelsea május 29-én, szerdán 21 órakor lép pályára az Arsenal elleni Európa Liga-döntőben, amelynek a bakui Olimpiai Stadion ad otthont.


2019. május 23. 9:30

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS