PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Diego Costa eldöntötte a La Liga sorsát és a nyaralását is tervezheti
Diego Costa eldöntötte a La Liga sorsát és a nyaralását is tervezheti

Nyolc mérkőzésre eltiltotta az Atlético Madrid csatárát a spanyol szövetség.

Ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára a spanyol válogatott játékos, hiszen már csak hét forduló van hátra a bajnokságból, és az augusztusi szezonnyitót is kihagyja.

A Barcelona elleni rangadón a játékvezetőre tett degradáló szavai következménye volt, hogy el kellett hagynia a pályát, és most a bizottság további mérkőzésekre tiltotta el a kiállított játékost, így összesen nyolc meccsen keresztül lesz kénytelen nélkülözni őt Diego Simeone.

A bizottság két vétségben is bűnösnek találta Costát, amikért 4-4 mérkőzéses eltiltást kapott. Az első eset a játékvezető szóbeli inzultálása volt, a második pedig már azért járt, mert nem hagyta Jesús Gil Manzanónak, hogy sárga lapot adjon Diego Godínnak és José María Giméneznek.

A madridiak így már a hétvégén Costa nélkül fognak pályára lépni a Celta Vigo ellen. A mérkőzés élőben kizárólag a Spíler2 TV-n lesz látható.


2019. április 11. 13:49

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS