PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Megvizsgáltuk a Juventus–Atlético Madrid vitás eseteit
Megvizsgáltuk a Juventus–Atlético Madrid vitás eseteit

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágója után a Juventus két góljának körülményeit is érdemes megnézni.

Cristiano Ronaldo mesterhármasával fordította meg a Juventus az Atlético Madrid elleni BL-párharcot. Az idegenbeli 2-0-s vereség után Torinóban 3-0-ra győzött az olasz rekordbajnok. Ronaldo két gólja közül az egyik fejes, illetve a tizenegyes ébresztett kételyeket a nézőkben.

Lássuk a fejest. A gólvonaltechnológiának köszönhetően könnyű a döntés: egyértelműen áthaladt teljes terjedelmével a gólvonalon:

Juve-gól gólvonal.jpg

A harmadik, mindent eldöntő gól előtti szituációt is nevezhetjük kétesnek. Federico Bernardeschi (Ronaldo mellett ő volt a keddi este torinói hőse) tört be a vendégcsapat tizenhatosán belülre, amikor Angel Correa hátulról szabálytalankodott vele. Egyrészt Bernardeschi lábai összeakadtak, de arról nincs bizonyító erejű kép, hogy Correa szabálytalansága miatt történt volna. Azonban az Atlético játékosa kézzel is lökte Bernardeschit, így jogos volt a büntető, amelyet Ronaldo gólra váltott.

Juventus-tizenegyes.jpg


2019. március 13. 12:17

Címkék: Atlético Madrid bajnokok ligája Juventus labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS