PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Sarri: Nagy bajban vagyunk
Sarri: Nagy bajban vagyunk

A Chelsea olasz edzője egyelőre nem érti, hogy miért omlott össze a csapata az idény ezen szakaszára, mindenestre bocsánatot kért a rossz teljesítményért. 

A hétvégén óriási meglepetésre szinte semmilyen ellenállást nem mutatott a Chelsea a Manchester City ellen. Sima vereséget szenvedett. A londoniak 1991 áprilisábn, egy Nottingham Forrest elleni 7-0-ás meccsen szenvedtek hasonló arányú vereséget a Premier League-ben, a mostani kudarcnak a szezon elején semmi jele nem mutatkozott. A Chelsea sorozatban 18 mérkőzésen maradt veretlen (többek közt a Cityt is megverte a Stamford Bridge-en), az azóta eltelt időszakban azoban 21 mérkőzésen 7 vereséget számlál. 

"A legutóbbi három meccsen pocsékul játszottunk, amiért elnézést kell kérnünk. Jogosan vesznek elő, én vagyok felelős a csapatért. Nem tudom, hogy alakul a jövőm a csapatnál. A teljesítményünk miatt aggódom, nem magam miatt. Erről a klubot kéne inkább megkérdezni. Tanulni akarok, megérteni, hogy mi is történt. A legjobbamat nyújtom, ahogy a játékosok is, jelen esetben nem tudok mást, mint bocsánatot kérni. Meglepődtem, mert a szezon kezdetén sokkal jobban játszottunk idegenben, mint mostanság, nem tudom mi változott. Nagy bajban vagyunk. Nehéz értékelni a teljesítményünket, nehéz megérteni azt, ami történt. Jól kezdtünk, de négy perc után buta gólt kaptunk."

A Chelsea évek óta egyik legmegbízhatóbb védője, César Azpilicueta sem értette, hogy mi volt a gond.

"Ez az egyik legrosszabb este volt a karrieremben. Nehéz megmagyarázni, hogy valójában mi történt. Rengeteg gólt kapunk, ami elfogadhatatlan. Elnézést kérünk a szurkolóktól."

A Chelsea a szünet után, február 27-én a Tottenham Hotspur ellen javíthat, amire nagy szükség is lesz, hiszen a Manchester United és az Arsenal is megelőzte a tabellán.


2019. február 11. 17:41

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS