PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Emiliano Sala holtttestét találták meg a repülő roncsaiban
Emiliano Sala holtttestét találták meg a repülő roncsaiban

"Szívünk legmélyéről jövő részvétünket és segítségünket ajánljuk fel Emiliano családjának. Rá és Davidre örökké emlékezni fogunk" - írta közleményében Cardiff City.

Csütörtökön felhozták a holttestet a tenger fenekéről, amely a repülőgépben ragadt, késő este pedig megállapították, hogy Emiliano Sala volt, akit megtaláltak.

"A dorsetti halottkém megállapította, hogy a holttest, amelyet a Portlandi kikötőbe szállítottak, Emiliano Sala, profi futballista. Emiliano Sala és a pilóta, David Ibbotson családjait értesítettük. Továbbra is imádkozunk értük" - áll a dorsetti rendőrség hivatalos közleményében.

Sala rekordösszegért igazolt a Cardiff City-hez és január 21-én érkezett volna meg csapatához, de az őt szállító kisrepülő eltűnt a La Manche csatorna felett. A hivatalos keresés négy napig tartott, amit utána leállítottak. Adományoknak köszönhetően később folytatták a keresést és sikeresen megtalálták a repülőgépet február 3-án.

Emiliano Sala a walesi csapat legdrágább igazolása, és sohasem léphetett pályára új csapatában.

Forrás: Dorset Police Twitter


2019. február 8. 10:14

Címkék: Emiliano Sala labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS