PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Új neve lesz a madridi csapatnak a Barcelona elleni találkozón
Új neve lesz a madridi csapatnak a Barcelona elleni találkozón

Meglepő, de fontos döntésre szánta el magát a fővárosi csapat.

A Barcelona elleni összecsapás előtt egészen különleges döntésre szánta el magát a Getafe. A madridi csapat a hatodik forduló egyik legjobban várt összecsapása előtt úgy döntött, hogy megváltoztatja a nevét.

A névváltás csak erre az egyetlen találkozóra fog szólni, a klub döntése szerint a mezen, a címeren és az együttes közösségi oldalain is a Getafe FC helyett a Fe FC név fog szerepelni, azaz elahgyja az első négy betűt a csapat.

A "Fe" szó spanyolul hitet jelent, amivel a madridi együttes a szurkolóinak szeretne üzenni, akik a koronavírus járvány miatt már több hónapja nem tudnak ott lenni kedvenc csapatuk mérkőzésein, és akik nagyon nehéz kihívásokkal néznek és néztek szembe az elmúlt időszakban.

A közvetítésben is így fog szerepelni a klub neve, így a Barcelona elleni találkozón is Fe FC-ként fog szerepelni a klub neve.

˝Az egyetlen dolog, amit soha nem veszíthetünk el az a hitünk˝ - nyilatkozta a klub ügyvezető igazgatója, Clemente Villaverde.

A találkozót élőben nézheted végig a Spíler2 TV-n.


2020. október 16. 11:41

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS