PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Bármi megtörténhet, de ...˝ – Meglepő döntésre szánta el magát Zidane
˝Bármi megtörténhet, de ...˝ – Meglepő döntésre szánta el magát Zidane

Továbbra sem akar új játékost igazolni Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A spanyol bajnokság címvédője szokatlanul passzív volt a nyári átigazolási időszakban. Bár Gareth Bale, James Rodríguez, Asraf Hakimi és Sergio Reguilón távozott, senkit nem szerződtettek, csupán Borja Mayoral, Álvaro Odriozola és Martin Ödegaard tért vissza a kölcsönadást követően.

A fővárosiak támadószekciója meglehetősen visszafogottnak tűnt a Real Sociedad ellen gól nélküli döntetlenre végződött múlt heti idénynyitón, ráadásul Zidane-nak Sergio Arribas és Marvin Park személyében két fiatal, tapasztalatlan játékost is neveznie kellett, akik soha nem játszottak a felnőtt csapatban.

A szakvezető mindezek ellenére ragaszkodott hozzá, hogy elégedett a rendelkezésére álló játékosokkal.

˝Ez a csapatom, és nem kérek mást. Mindenki tudni akarja, ki érkezik még, de meg vagyok elégedve a csapatommal˝ – mondta a francia edző.

Zidane hozzátette, keményen dolgoznak, hogy megfelelő formába kerüljenek, és elérhessék a saját maguk által kitűzött célokat.

˝Bármi megtörténhet, de minden más edzőhöz hasonlóan azt szeretném, ha az átigazolási időszak mihamarabb lezárulna, és csak a mérkőzésekről beszélnénk˝ – közölte Zidane.

Forrás: MTI


2020. szeptember 26. 15:08

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS