PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Tessék, itt most van lehetőség megmutatni magatokat˝

Pattanásig feszült a helyzet a városban.

Viharos heteken van túl a La Ligában szereplő Valencia, amely bár a szezont győzelemmel kezdte és egy forduló erejéig vezethette a bajnokságot, a másodikban máris jött a kijózanító pofon a Celta Vigo ellen. A vezetőség a nyáron áron alul elengedte a csapat meghatározó játékosait úgy, mint a gólfelelős Rodrigót (Leeds United), a csapatkapitány Dani Parejót, Francis Coquelint (mindkettőt a legnagyobb rivális Villarrealhoz), Ezequiel Garayt vagy Spanyolország egyik legnagyobb ígéretét Ferrán Torrest (Manchester City). Miközben a klub szurkolói és a tulajdonos, Peter Lim közt a szakadék egyre nagyobb lett - sőt tüntetésig fajult a helyzet. Lim és lánya kijelentette, hogy övék a klub és azt csinálnak vele, amit csak akarnak. A keret tehát nagyot gyengült és bár júliusban sem sikerült végül kiharcolni a nemzetközi kupában való szereplést, ez idén aligha fog változni, igaz az utánpótláscsapatokból ígéretes, bizonyítani vágyó fiatalokat hoztak fel az első csapathoz, ami talán az egyetlen pozitívum - tegyük hozzá olyan tehetségek jöttek ki korábban az akadémiáról, mint David Silva, Isco, Paco Alcácer, Juan Bernat, Raúl Albiol, vagy José Gayá.

A fordulót megelőző pénteki Viva La Ligában a pozitívumokat és a negatívumokat tették mérlegre szakértőink, akik megvitatták, hol szorulna mindenképp erősítésre a valenciai társaság. 


2020. szeptember 22. 9:41

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS