PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nem olyan régen tragikus állapotban voltak, most bizakodhatnak a fővárosiak

Mindenben jobban állnak az új vezetővel.

Pénteki Britannia-magazinunkban egy olyan csapat szárnyalásáról esett szó, amely tíz hónappal ezelőtt tengermély gödörben volt, és amely az eredménytelen időszak után egy hónap alatt két trófeát is nyert. Céltalanság, eszköztelenség, szenvedés – ezek jellemezték leginkább az akkor a tabella tizenegyedik helyén álló londoni együttest, a hírek hallatán pedig aligha lehetett számítani 180 fokos fordulatra. A változás azonban eljött, és Mikel Arteta nevéhez köthető.

Műsorvezetőnk, Baumstark Tibor és két szakértőnk, Szeli Mátyás, valamint Szekeres Adrián az Ágyúsok statisztikáit vizsgálja próbálták megfejteni, mi hozhatta el ezt a nagymértékű javulást. Mindemellett szóba került Arteta szerepe is, aki edzőből menedzserré lett, ez azt is jelenti, hogy sokkal nagyobb döntési mozgástere van, de kérdés, hogy diktatórikussá válhat-e ettől a klubon belüli rendszer. Tekintsd meg szakértőink véleményét a fenti videóra kattintva!


2020. szeptember 22. 9:12

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS