PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Feltettük a negyvenmilliós kérdést, megválaszolták

Te hogyan döntenél?

Különböző utat járt be a Chelsea és a Liverpool a Premier League 2019-20-as szezonjának júliusi zárása óta. Frank Lampard játékosok garmadájával erősítette meg csapatát, míg Jürgen Klopp óvatos duhajként eddig "csak" hármat igazolt. Igaz ez a szám a forgatások idejében mindössze egy volt. Pénteken ugyanis a Mersey-partiak bejelentették a Barcelonával és a Bayern Münchennel is Bajnokok Ligáját nyerő Thiago Alcantara, szombaton pedig az ePremier League-et megnyerő, immáron csak egykori Wolverhampton-támadó, Diogo Jota érkezését.

Vasárnap a két klub egymás ellen bizonyíthat, jön tehát a hétvége legjobban várt rangadója, a Chelsea-Liverpool, melyet csatornánk élőben tűz képernyőre. Nem csak a két klub patinája, menedzsereik összecsapásának újbóli felvonása miatt is érdemes lesz velünk tartani. Premier League-csapatunk tagjait, műsorvezetőnket Baumstark Tibort, kommentátorainkat Márkus Ádámot és Somos Ákost, szakértőinket Szeli Mátyást és Szekeres Adriánt, továbbá szerkesztőinket Szalai Gyurit és Vályi Bencét kaptuk el pár szóra, hogy mit is vár a mérkőzéstől.


2020. szeptember 20. 10:08

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS