PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Micsoda? Spanyol futballista játssza Jokert az új Batman-filmben!

A jelenetsort látva úgy véljük, nagyszerűen illik majd rá a szerep.

Mint azt tudjuk, a gólörömnek millió fajtája létezik, számos esetben tátva maradt a szánk, látva a futballisták merész elképzeléseit vagy humorát. A La Liga 2020/21-es kiírásának első fordulójában ismét láttunk egy emlékezetes ünneplést, ezúttal az Osasuna spanyol középpályásától, Rubén Garcíától, aki a Cádiz elleni találatát, amellyel egyébként csapata bebiztosította a győzelmet, úgy koronázta meg, hogy széles mosolyra húzta a száját a kezével, nekünk pedig azonnal a Batman-filmek főgonosza, Joker ugrott be.

Természetesen fenti címünket nem kell komolyan venni, de az őrült mosolyáról híres, bohócnak maszkírozott karakter szerepébe tökéletesen el tudnánk képzelni az Osasuna sztárját, az időzítés pedig remek, hiszen éppen készülőben van az új DC-film a Denevéremberről, akit Robert Pattinson játszik majd. 

A fenti videóra kattintva az első játékhét legviccesebb jeleneteit tekintheted meg, benne García emlékezetes gólörömével. 


2020. szeptember 16. 9:23

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS