PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Világossá vált, ki a Chelsea gépezetének legfontosabb láncszeme

˝Azt a kiegyensúlyozottságot hozta, amit senkitől nem láthattunk, az egész csapatot figyelembe véve˝ – a szakértők is csak ámuldoznak a statisztikákat látva.

FA-kupa döntőt felvezető élő adásunkban számos érdekességet megvizsgáltak a stúdióban ülők: műsorvezetőnk, Baumstark Tibor és két szakértőnk, Hrutka János, valamint Szabó 'Peet'. Az Arsenal és a Chelsea erősségeinek, illetve gyengeségeinek felsorolása közben természetesen szó esett a londoni Kékek csapatkapitányáról, César Azpilicuetáról, akire tökéletesen igaz a kijelentés: játéka ugyan nem látványos, viszont annál inkább eredményes és fontos.

Számos statisztikai mutatót figyelembe véve vált világossá szakértőink számára is, hogy milyen hasznos a spanyol védő játéka, aki a Chelsea gépezetének talán legfontosabb láncszeme.

˝A sok egyes oké – tehát abban, hogy mindenben ő az első, a védekezési mutatókat figyelembe véve –, de nulla gólhoz vezető hiba egy olyan szezonban, amikor esett-kelt az egész Chelsea-védelem...˝– fogalmazott így műsorvezetőnk, ez pedig vélhetően sokat elárul arról, miért is ragaszkodik hozzá minden szurkoló, na meg persze a vezetőség. 

A fenti videóra kattintva megtekintheted a spanyolról szóló adásrészletet.


2020. augusztus 1. 18:23

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS