PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Mindenkit meglepett az újonc, kvalifikálta magát az Európa Ligába is

Hihetetlen szezonjuk volt.

A Granada volt az egyik csapat a háromból, amelyik a 2019/20-as szezont újoncként kezdte a La Ligában és tizenegy hónappal később az idény végén az egyik legnagyobb meglepetései lettek a spanyol bajnokságnak.

Diego Martínez volt a legfiatalabb és a legkevésbé tapasztalt menedzser a La Ligában, de mindenkinek bebizonyította, hogy remekül helyt tud állni játékosaival a legmagasabb szinten is. Martínez irányítása alatt nem csak hetedik lett a szezon végén az együttes és kvalifikálta magát az Európa Ligába – először a klub története során –, de három játéknapon át az első helyet is magáénak tudhatta a piros-fehér gárda. A csapat ráadásul gyönyörű játékkal és hihetetlen eredményekkel érte el ezt, többek között a Barcelona elleni 2-0-ás győzelemmel.

Nem csak a bajnokságban remekelt a gárda, hiszen a Spanyol Kupában is eljutott az elődöntőig az együttes, egyedül az Athletic Bilbao tudta megállítani őket.

A Granada a szezon első felében a valaha volt legjobb félszezonját produkálta a La Ligában, és az egész idényt tekintve 52 találatot szereztek, ami a harmadik legjobb a gárda történetében. A csapat legjobb góllövője Carlos Fernández volt (10), aki első szezonját töltötte piros-fehéreknél. A korábbi klasszis, veterán csatár, Roberto Soldado hétszer talált be, de Antonio Puertas és Darwín Machís is ennyiszer szerzett gólt a 2019/20-as idény alatt.

A szezon meglepetéscsapata tehát egész szezonban remekelt, a videóra kattintva pedig meg is tudod tekinteni a tíz legszebb gólját a gárdának, amit a 2019/20-as idényben szerzett.


2020. július 31. 16:25

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS