PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lassan már kiállni sem tud, de komoly skalpot gyűjtött be a Burnley

Kis túlzással hamarosan elfogynak a játékosai, ugyanakkor már a TOP10-ben van a lancashire-i gárda.

A Premier League 32. fordulójában a Burnley csapata a Crystal Palace otthonába látogatott, némileg hasonló 'cipőben' járva, hiszen az újrakezdés óta mindkét együttes elszenvedett egy nagyarányú vereséget valamelyik élcsapattól (a Palace a Liverpooltól kapott ki 4–0-ra, míg a Burnley baját a Manchester City látta el 5–0-ra), ugyanakkor voltak szép és fontos bravúrjai is. Ám a vendégek dolga nehezebb volt, ugyanis nap mint nap érkeznek a bejelentések a június 30-ával távozó játékosokról, valamint a sérülések száma is rohamosan növekszik. 

Nagy helyzetekről nem igazán lehet beszámolni, a Burnley előbb egy szöglet után veszélyeztetett és szerezte meg majdnem a vezetést, majd az ellenfél hozta helyzetbe a támadóit, de ezek még rendre kimaradtak. Aztán a 62. percben megváltozott minden, egy szabadrúgás után Ben Mee bólintott nagyszerűen a kapuba, s mint utólag kiderült, a megmozdulás döntőnek bizonyult. A Burnely 1–0-ra győzött, ezzel előrelépett a nyolcadik helyre, viszont nagy kérdés, hogy Sean Dyche mit tud majd kihozni a tartalékos keretből. 

A videóra kattintva megtekintheted a mérkőzés összefoglalóját. 


2020. június 29. 23:50

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS