PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Az ellenfél butaságát kihasználva erődemonstrációt tartottak a katalánok

A korai kiállítás megpecsételte a baszkok sorsát. 

Vélhetően többet vártak a vendég drukkerek az Espanyol és az Alavés párharcán, ám egy buta hiba közbeszólt, s így korán megpecsételődött a baszkok sorsa. A 19. percben ugyanis a kapus, Fernando Pacheco elszámítva a messziről jövő indítást és a tizenhatos vonalát, kirongyolt a kapujából, és 18 méterre attól megfogta a labdát. Ezzel ugyan gólhelyzetet akadályozott meg, hiszen az ellenfél támadója nyert helyzetben volt, lerázta védőit,de a szankciót nem úszta meg, piros lap lett a ’jutalma’.

Ezzel pedig teljesen új fordulatot vett a mérkőzés, ám sokáig úgy tűnt, az emberhátrányba került alakulat és annak frissen beállt hálóőre, Roberto Jimenez állja a sarat, de az első félidő hosszabbításában Bernardo ’megtalálta a rést a pajzson’ és a hálóba fejelt, a második játékrész elején pedig Wu Lei szerzett szenzációs gólt. A gólpasszt mindkét alkalommal Adri Embarba adta. Mindez pedig elégnek bizonyult, hogy az Espanyol óriási mezőnyfölénnyel megszerezze a három pontot, és életben tartsa a bentmaradás reményét.

A videóra kattintva megtekintheted a párharc összefoglalóját.


2020. június 13. 17:29

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS