PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Élvezem a 'korlátok közé szorított szabadságot', de alig várom a folytatást˝

Júniustól kezdődően ismét jön a meccsdömping.

Nemrégiben útjára indult új beszélgetős műsorunk 'Itthon vagyunk' címmel, amelyben két állandó munkatársunk, a Premier League közvetítésekből már jól ismert Somos Ákos és a La Liga-meccsek immár – itthon – egyik arcának számító Bognár Domokos napi szinten villáminterjúkat készít egy-egy vendéggel.

Mostani adásunkban Matuz Krisztián volt Doma vendége. Műsorvezetőnk végig fegyelmezetten viselkedett a karanténban, otthon maradt, mostanában azonban relatíve sokat jár be az alámondóba archív meccseket kommentálni és bár nem fél a fertőzéstől, továbbra is óvatos. Krisz elárulta hogy miért érdekesek neki ezek az összecsapások és hogy képes akár odaragadni a képernyő elé ilyenkor. Nemrégiben indult új sorozatunk, a Retro Spíler, melyben ezeknek a találkozóknak a hátteréről, érdekességeiről is szót ejtenek kollégáink. 

Tapasztalt, sokat látott kommentátorunk ezen felül elmondta, hogy - bár vannak kötöttségek - továbbra is élvezi, hogy sok időt tölhet családjával, a jelenlegi időszakot pedig amolyan 'korlátok közé szorított szabadságként' fogja fel, miután nyáron indulnak újra a bajnokságok és a Bajnokok Ligája is, így gyakorlatilag nem számol különösen hosszú szabadságal, amit azonban nem is bán. 

A videóra kattintva megtekintheted a beszélgetést. 


2020. május 23. 11:43

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS