PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Valóban "überelhetetlen"? Nemcsak a hossza, hanem a minősége miatt is bámulatos a sikerkorszak

A téma a Manchester United.

Jó hírrel szolgálunk olvasóinknak: péntekenként újabb videósorozatot tekinthetnek meg weboldalunkon, ugyanis szerkesztőnk, Bán Tibi és két jól ismert kommentátorunk, Márkus Ádám, valamint Somos Ákos jóvoltából elindult a 'Premier League archive', amelyben – ahogyan a nevében is szerepel – régi Premier League-meccsekről és ikonokról esik szó.

Harmadik adásunkban hálás témával foglalkoztak főszereplőink, hiszen a Manchester United és annak hosszú évekig tartó sikerkorszaka került fókuszba, na meg persze a varázslat megidézője, Sir Alex Ferguson, aki kereken 1500 mérkőzésen keresztül irányította a Vörös Ördögöket. 

˝Nagyon kevés emberrel említhető egy lapon˝– fogalmazta meg a cseppet sem kritizálható mondatot szerkesztőnk, kommentátorunk pedig kiegészítette: ˝A gyűlölői is a tisztelőivé váltak a végére.˝

Ferguson sikerességében nagy szerepet játszott az átigazolási politikája, hiszen nem sztárcsapatokból, sokkal inkább kisebb bajnokságokból szerzett játékosokat (pl. Cristiano Ronaldo), mondhajtuk úgy is: sikeréhes emberek érkeztek az Old Traffordra, nem jóllakottak. Erről is szó esett mostani epizódunkban, ahogy még sok másról. A teljes beszélgetést megtekintheted a videóra kattintva.

Csatornánk kínálata a hét hátralévő részét tekintve:

Manchester United–Arsenal, péntek, 19.00, Spíler1 TV

Nottingham Forest–Manchester United, szombat, 18.25, Spíler1 TV

Everton–Manchester United, szombat, 21.00, Spíler1 TV

Manchester United–Tottenham, vasárnap, 15.50, Spíler1 TV

Manchester United–Manchester City, vasárnap, 17.50, Spíler1 TV

Manchester United–Arsenal, vasárnap, 21.00, Spíler1 TV


2020. május 22. 18:07

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS