PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Rodrygo a legjobb fiatal labdarúgó a világon
Rodrygo a legjobb fiatal labdarúgó a világon

Ansu Fatit és Mason Greenwoodot is megelőzte a Real Madrid játékosa.

Rodrygo Goes lett a világ legjobb fiatal labdarúgója és megkapta az NxGn Best Young Player in the World díjat, amiről a Goal.com újságírói szavaznak. A brazil játékosnak eddig remek bemutatkozó szezonja van a Real Madridban, már hét gólt szerzett és kiosztott egy asszisztot is tizennyolc mérkőzésen és a brazil válogatottban is bemutatkozott novemberben.

Rodrygo olyan tehetségeket előzött meg, mint Ansu Fati vagy Mason Greenwood, akik a második és harmadik helyet gyűjtötték be, de csapattársa Reinier a negyedik, és a szintén madridi játékos Kubo – aki most kölcsönben a Mallorcában szerepel – pedig a kilencedik lett.

˝Mindig azért dolgozol, hogy elismerjenek és trófeákat szerezz, és miután megnyered őket egy kis időbe telik mire feldolgozod. Óriási elismerés megkapni ezt a díjat. Úgy gondolom, hogy ez csak még jobban fog motiválni és remélhetőleg önbizalmat is ad˝-nyilatkozta a díj átvétele után Rodrygo.

˝Mielőtt Madridba érkeztem Pelé házában vendégeskedtem és gratulált, hogy a Real Madrid játékosa leszek. Emlékszem egy mondatra, amit mondott nekem: 'Soha ne ijedj meg semmitől'. Ezt azóta is minden nap felidézem, ennek köszönhetően is indult jól a spanyolországi karrierem."

Az biztos, hogy remekül kezdődött Rodrygo pályafutása a Real Madridban, és ha így folytatja, akkor könnyen lehet, hogy ő lesz hamarosan a Királyi Gárda egyik legfényesebb csillaga is a jövőben.


2020. április 2. 12:55

Címkék: labdarúgás La Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS