PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Reménytelen helyzetbe kerültek a Barcelona-játékosok, a kegyelemdöfés sem maradt el

Nem tették zsebre, amit kaptak.

Hétéves európai pályafutás, Bajnokok Ligája-, Európa–liga-, Premier League-győzelem, emellett számos további siker (FA-kupa, Ligakupa, portugál bajnokság, Portugál-kupa) és emlékezetes gólok. A március 24-én 32. életévét betöltő Ramires fényes karriert tudhat magáénak, hiszen a nevére bizonyára nem csak a londoni Chelsea-szurkolók emlékeznek, hanem a brazilok és a modern futballkedvelők egyaránt. 

Ramires felejthetetlen góljai közé tartozik a 2011/12-es Bajnokok Ligája-szezon elődöntőjének visszavágóján szerzett mesés emelése, amit egy remek Chelsea-összjáték előzött meg, a katalánok akkori kapusa, Victor Valdés pedig tehetetlennek bizonyult. Ritkán látni, hogy a Barcelona ekkora gólt kap! A találat pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a párharc 2–2-es végeredménnyel záruljon, és így a Chelsea bejusson a fináléba, amelyet aztán, mint tudjuk, meg is nyert.

A videóra kattintva megtekintheted a brazilról készített összeállítást.


2020. március 25. 9:16

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS