PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Távozik a legenda Veszprémből, de az EB egyik legjobbjával pótolják
Távozik a legenda Veszprémből, de az EB egyik legjobbjával pótolják

Egyre többet tudunk a jövő évi veszprémi keretről.

Mint az korábban megírtuk, távozik a királynék városából a veszprémi védelem egyik alappillére, Borut Mackovsek és honfitársa, a szintén szlovén Dragan Gajic is. Előbbi a rivális Pick Szegedben, utóbbi Franciaországban folytatja pályafutását. Egy legutóbbi Nagy Lászlóval készült interjúból kiderül, hogy 11 év szolgálat után a szezon végén Mirsad Terzic is elhagyja a magyar rekordbajnokot. A bosnyák védő 2009 óta tartozik a klub kötelekébe.

A bakonyiak sportigazgatója elmondta, hogy az EB-n remeklő Ligetvári Patrik viszont Veszprémben folytatja a jövő szezontól. A 23 éves átlövő az előző szezontól kölcsönben Spanyolországban szerepel, (az elmúlt szezont az Ademar Leonban, a jelenlegit pedig a La Riojában töltötte, illetve tölti) és mind védekezésben, mind támadásban rengeteget fejlődött. 

˝A Spanyolországban eltöltött idő alatt sokat fejlődött a személyisége, ez visszaköszönt az önbizalmán, a játékán. Játszani fog, ez nem kérdés. Mackovsek nem hosszabbít, Terziccsel nem hosszabbítunk, úgyhogy két játékos helyére érkezik Patrik, rengeteg mérkőzés áll előtte.”  -nyilatkozta Nagy László.


2020. január 29. 9:24

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS